Vil du bli med i filmen «Børning 2»?

Vil du bli med i filmen «Børning 2»?

PRESSEMELDING
08.10.2016

Vi trenger statister til filmen Børning 2!

Skjermdump filweb.no Nå har du sjansen til å være med som statist i oppfølgeren til kinosuksessen «Børning» der blant andre Anders Baasmo Christiansen og Jenny Skavlan hadde roller.

Foto: skjermdump filweb.no
Nå har du sjansen til å være med som statist i oppfølgeren til kinosuksessen “Børning” der blant andre Anders Baasmo Christiansen og Jenny Skavlan hadde roller.

Oppfølgeren til kinosuksessen «Børning» starter innspilling i Fosnavåg i februar, og det lokale bemanningsbyrået Verto Norge AS i samarbeid med Herøy Næringsforum har fått oppdraget med å finne statister.

HENNING

Foto: Henning Flusund. Henning Karlsen, daglig leder i Verto Norge AS.

– Vi trenger minst 50 statister til innspillingen som starter i Fosnavåg, og vil du ha en sjanse til være med i en stor norsk filmproduksjon må du være raskt ute med å søke på vår annonse, oppfordrer Henning Karlsen i Verto.

KINOSUKSESS
Bilfilmen «Børning» var i 2014 en av de mest populære på norske kinoer, og forventningene til oppfølgeren er store.

Regissør Hallvard Bræin sier at dette blir verdens første bilfilm på vinterføre, og mener grunnen til dette er at det selvsagt er mye mer krevende enn å kjøre på sommeren.
– Vi stiller med toppet lag og det kommer til å bli helt rått!, sa Bræin til vg.no i fjor høst.

– Det er helt fantastisk at Fosnavåg og Herøy er valgt som en sentral lokasjon i filmen. Regissørene synes naturen her er fantastisk, og mulighetene for spektakulære scener er store. I tillegg ble det nevnt at bilmiljøet her ute i havgapet er flott, sier Geir Idar Kvalsvik, leder i Herøy Næringsforum.

Kvalsvik kan også fortelle at det blir festpremiere i Fosnavåg før den offisielle kinopremieren.

«Børning 2» kommer på kino til høsten.

SØK SOM STATIST
Bemanningsbyrået Verto har hovedkontor i Fosnavåg og alle spørsmål angående jobben som statist skal gå gjennom dem. Stillingsannonsen finner du på verto.no og byråets facebookside.

Se stillingsannonsen her

Kontaktperson Verto Norge AS: Henning Karlsen, tlf: 48 48 60 60
Kontaktperson Herøy Næringsforum: Geir Idar Kvalsvik, tlf: 92 43 63 24

By | 2018-02-08T07:09:55+00:00 January 8th, 2016|Fosnavåg, Sunnmøre|0 Comments