Utmerkelse til Søstrene Fryd

/Utmerkelse til Søstrene Fryd

Utmerkelse til Søstrene Fryd

Foto: sostrenefryd.no

Foto: sostrenefryd.no

Søstrene Fryd gikk til topps i kåringen “Årets glutenfrie bedrift” og kan smykke seg med tittelen Årest serveringssted.

Det er Norsk cøliakiforening (NCF) som nylig delte ut prisen “Årets glutenfrie bedrift” til tre bedrifter innenfor kategoriene Produsenter, Serveringssteder og Konditorier.
Vinnerne er: Det Glutenfrie Verksted, Søstrene Fryd og Baker Hansens Glutenfrie AS.

Mat skal være godt!
Søstrene Fryd er en koselig, økologisk kafé sentralt i Ålesund. Kafeens spesialitet er å tilby hjemmelaget naturlig og økologisk mat med høy kvalitet fra lokale norske økologiske og bærekraftige produsenter. Alle rettene som serveres er glutenfrie, og de er behjelpelige med å tilrettelegge for allergier.

Vi ble veldig glade og stolte når vi hørte at noen hadde nominert oss, og at vi i tillegg vant prisen er utrolig moro. Det inspirerer oss til å gjøre enda mer for de med intoleranser/ allergier, sier Turid Smoor, daglig leder og den ene av de to søstrene.

Årets serveringssted

Foto: Filip Hellmann. Prisvinnerne: f.v.: Monica J. Hellmann, verksmester, Det Glutenfrie Verksted, Wenche Smoor, medeier, Søstrene Fryd og Knut Hals, daglig leder, Baker Hansen

NCF sier dette om vinneren:

For sin utmerkede tilretteleggelse for personer som er avhengig av glutenfri kost, og for sin gode synliggjøring av tilbudet både i kafeen og på nettsiden. At alle retter som pr dags dato står på kafeens meny er glutenfrie, er ganske unikt, og gjør at man som glutenintolerant får en mye enklere og ikke minst triveligere opplevelse av kafébesøket. Kafeen er preget av en lun og trivelig atmosfære med trivelig og serviceinnstilt betjening!

www.sostrenefryd.no

 

By | 2018-02-08T07:09:57+00:00 December 2nd, 2015|Ålesund, Kafe og kaffebar, Spisesteder|0 Comments