Sølvtrans tegnet avtale med AaFK

/Sølvtrans tegnet avtale med AaFK

Sølvtrans tegnet avtale med AaFK

Sølvtrans AS har tegnet 3-årig avtale med AaFK. CEO Roger Halsebakk begrunner dette med Sunnmørspatriotisme, og et inderlig ønske om å støtte opp under det mange i distriktet er opptatt av. 

Selv har Halsebakk, etter mange år i næringslivet, innsett fotballens betydning for folk flest – og ønsker derfor å bidra til at Sunnmøre har et lag i Tippeligaen, skriver aafk.no

– For få år tilbake var det mange som trodde at Molde var en større by enn Ålesund, og det handlet nesten utelukkende om fotball. Slik er det ikke lenger – og slik ønsker vi heller aldri at det skal bli igjen – det handler om vår identitet, sier en engasjert Roger Halsebakk.

Av alle minner han har fra AaFK-kamper opp igjennom er det Cupfinalen i 2009 som sitter igjen som det største – og nå ønsker han seg ny cupfinale. Halsebakk nevner også opprykkene fra 1. divisjon som store og stolte AaFK-øyeblikk. Han har forventninger til det Trond Fredriksen og trenerteamet skal vise for sesongen 2016, og håper å se laget på øvre del av tabellen.

Når det gjelder hvilken spiller han kunne tenke seg å se i AaFK-drakta, smiler han lurt og nevner John Arne Riise som sitt førstevalg.

Sølvtrans AS
Sølvtrans driver med brønnbåter som frakter fisk for oppdrettsnæringa. Dette har vært en solid vekstnisje over flere ti-år, og CEO Roger Halsebakk har holdt på i bransjen i snart 30 år. Bedriften disponerer 14 fartøy, og det er slett ikke bare i Norge at de har sine markeder. Både i Skottland, Canada, Chile og Tasmania finner du båter fra rederiet med base i Ålesund.

www.solvtrans.no

www.aafk.no

 

By | 2018-02-08T07:09:56+00:00 December 3rd, 2015|Aafk, Ålesund, fotball, Sølvtrans AS|0 Comments