På ein eigen holme gir vi ei eigenarta oppleving, lovar eigarane av Skotholmen. Dei har blåst liv i ein gammal handelsstad eit steinkast frå Fosnavåg sentrum.
Siste drifta var i 1960 med filetering og fryseri, og sidan har det vore stilt på Skotholmen. Dei nye eigarane kunne endeleg åpne dørene i sommar, nyoppussa og med restaurant Kami Skotholmen til å ta imot gjestar med nydeleg mat.
Les meir om dette fantastiske tiltaket og den spanande historia til holmen på nrk.no
Du finn informasjon og bilete på heimesida til Skotholmen, www.skotholmen.no

Foto: Skotholmen. Varm og lun atmosfære i restauranten.

Foto: Skotholmen. Utsikta frå det åpne kjøkkenet som både gjestar og kokkane nyt godt av.
Informasjon frå Skotholmen på facebook:
Frå tirsdag den 5 juli og til og med laurdag den 13 august er åpningstidene og båtavgangar:
Tirsdag – Torsdag: kl 18.00 – 22.00
Båtavgang: kl 18.00 frå hotellbrygga.
Retur kl 22.00
Fredag og Laurdag: kl 20.00 – 24.00
Båtavgang: kl 19.30 fra hotellbrygga.
Retur kl 24.00
Søndag: kl 14.00 – 18.00
Båtavgang: kl 14.00 fra hotellbrygga.
Retur kl 16.30
Vi har også plass til å ta imot ca 20 båtar (20-fots), dersom dei ligg dobbelt opp. Meld ifrå til booking om du kjem med eigen båt eller vel å ta turen med flotte Skreddaren som går frå hotelbrygga.
Spørsmål om mat eller meny, opningstider eller bestilling?
Ta kontakt med:
Magnus Bergseth, 480 38 388 / 404 57 483
Spørsmål om opplevingspakkar, kurs og konferanse?
Tone Sævik, 480 38 388 / 975 90 178
Velkomen!