NY KONTRAKT TIL HAVYARD MMC

/NY KONTRAKT TIL HAVYARD MMC

NY KONTRAKT TIL HAVYARD MMC

Havyard MMC_signering

Foto: Artic Shipping-direktør Ove Vilnes (i midten) signerer ny kontrakt med Leif Gjelseth (t.v) og Arnfinn Hide fra Havyard MMC

PRESSEMELDING: www.havyard.com/mmc

Havyard MMC AS har inngått kontrakt for levering av utstyr til en ny brønnbåt som Artic Shipping skal levere til DESS Aqua. Dette blir båt nummer to i en opprinnelig kontrakt på fire fartøy, der første båt skal leveres i slutten av 2017, og nummer to skal leveres i april 2018. Kontraktsverdien er nær 60 millioner kroner. Sluttkjøper har opsjon på leveranse av de to siste båtene i serien.

MMC leverer en komplett pakke for fiskehandtering til fartøyet, som har to fisketanker på tilsammen 3000m3. Dette innebærer laste- og lossesystemet som foregår med undertrykk og overtrykk i fisketankene, samt skyveskott som fører fisken mot losseledningene. Fisketellere, vacuumpumpe, to sorteringsmaskiner, sirkulasjonssystemet for vann i fisketankene, vannbehandling og automatisk vaskeanlegg inngår også i leveransen.

MMC står for totalprosjektering av fiskeanlegget, og har utviklet et fullintegrert høynivå kontroll-system for automatisk styring og overvåkning. Hele anlegget kan opereres fra dedikert og brukervennlig kontrollstasjon.

FAKTA Havyard Group

Havyard Group ASA er et fullintegrert skipsteknologiselskap innen skipsdesign, skipsbygging, systemleveranser og ettermarked. Med kompetanse om og kontroll på hele verdikjeden utvikler og leverer Havyard Group skipsteknologi for konstruksjon og operasjon av avanserte fartøy for oljeindustri, fiskeri og oppdrett i Norge og internasjonalt.

Havyard Group ASA er notert på Oslo Børs, Ticker HYARD.

Det er totalt 650 ansatte i konsernet.

Hovedkontoret til Havyard Group er lokalisert i Fosnavåg i Møre og Romsdal. Gruppen har i tillegg kontorer i Polen, Kroatia, Tyrkia, Singapore og Kina.

Konsernet er delt opp i fire forretningsområder:

  • Havyard Ship Technology i Leirvik i Sogn (verft) og avdeling i Fosnavåg og Tyrkia
  • Havyard Design & Solutions med hovedkontor i Fosnavåg og avdelinger i Ålesund, Polen, Singapore, Shanghai og Kroatia
  • Norwegian Electric Systems i Bergen
  • Havyard MMC med hovedkontor i Fosnavåg og avdelinger på Vigra, Tromsø og Haugesund

 

For ytterligere opplysninger vennligst kontakt:

Leif Gjelseth, Executive Vice President
Mobil: 91 63 37 70
Epost: leif.gjelseth@havyard.com

By | 2018-02-08T07:09:53+00:00 February 16th, 2017|Havyard MMC, Maritim næring|0 Comments