Motivasjonsforedrag med Hallvard Bræin

/Motivasjonsforedrag med Hallvard Bræin

Motivasjonsforedrag med Hallvard Bræin

Foto: Erik Aavatsmark

Hallvard Bræin, kjent fra blant annet “Børning”-filmene, kommer til Bedriftsmesse Fosnavåg 2017. Få med deg det motiverende foredraget 2. mai!

Tid: Tirsdag 2. mai klokken 13.00 på Thon Hotel Fosnavåg

Hallvard Bræin er en veldig positiv og entusiastisk kar som sikkert mange husker var på Sunnmøre i fjor som regissør for filmen «Børning2».

-Engasjement er viktig synes jeg og dette vil jeg snakke litt om når jeg kommer til Fosnavåg. Jeg gleder med til å komme oppover!, sier Hallvard Bræin.

I tillegg til filmregi driver han også produksjonsselskapet Rollo Tomasi, som produserer reklamefilmer og TV-serier. Han tar med seg daglig leder, Jim Hoel, med på foredraget.

-Hallvard vil holde et positivt og motiverende innslag der han blant annet snakker om det å lage film og hvordan markedsføre egen bedrift med levende bilde. Det er begrenset plass under foredraget, så vi anbefaler å være tidlig ute om du ønsker sitteplass, sier Lene Moen Karlsen fra Nettverk Sunnmøre.

Lang erfaring
Hallvard Bræin har mange års erfaring som filmfotograf på spillefilmer og drama. Ryggsekken er også fylt med mange hundre ­reklame­filmer, samt regi på spillefilmen «Børning» (2014) og «Børning2».

Hallvard er kjent for sitt kreativt sterke engasjement og høye ambisjonsnivå i sine prosjekter. Han er svært godt likt av skuespillere, samarbeider godt og omgir seg med dyktige medarbeidere som bidrar til kvalitetssikring på alle plan.

Tid: 2. mai klokken 13.00 på Thon Hotel Fosnavåg

By | 2017-05-29T12:21:24+00:00 April 27th, 2017|Bedriftsmesse, Hallvard Bræin|0 Comments