MESTERGRUPPEN OVERTAR BYGG & SYSTEM I FOSNAVÅG

/MESTERGRUPPEN OVERTAR BYGG & SYSTEM I FOSNAVÅG

MESTERGRUPPEN OVERTAR BYGG & SYSTEM I FOSNAVÅG

bilde bygg og system

Pressemelding: Bygg og System AS

Eierne av Bygg & System AS i Fosnavåg har inngått avtale om salg av virksomheten til Mestergruppen.

– Bygg & System er en kvalitetsbedrift som har levert gode resultater gjennom mange år, og som passer godt innenfor Mestergruppens konsept. Mestergruppen har i lengre tid ønsket seg en sterkere tilstedeværelse i denne regionen, der nedslagsfeltet også inkluderer viktige bedrifter innenfor Mestergruppens huskjeder, sier Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen.

Bygg & System driver byggevareutsalg og har en sterk posisjon i lokalmarkedet. Virksomheten vil etter overtakelse omprofileres til Byggtorget.

Vi er glade for å få muligheten til å etablere oss i Fosnavåg gjennom dette oppkjøpet, sier Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen.

– Vi har bygget opp et solid fundament med Bygg & System gjennom mange år. Det var nå ønskelig for eierne å gjøre en realisering samtidig som vi ønsket å finne en sterk partner som kan bidra til å utvikle bedriften videre. Det har vi funnet i Mestergruppen, og vi ser fram til å kunne ta fatt på de muligheter som åpner seg gjennom at vi blir inkludert i en sterk konstellasjon som dette, sier Gunnar Gundersen, daglig leder og en av eierne i Bygg & System.

Spørsmål kan rettes til:
 
Mestergruppen:
Mikkel Sandvik – 90733033
mikkel.sandvik@mestergruppen.no
 
Bygg & System:
Gunnar Gundersen – 93223982
gunnar@byggogsystem.no
 
Byggtorget:
Per Ivar Harila – 95837727
perivar@btkjeden.no

By | 2018-02-08T07:09:52+00:00 March 14th, 2017|Bygg og anlegg, Fosnavåg, Mestergruppen|0 Comments