Gjenåpning av restauranten Prego

/Gjenåpning av restauranten Prego

Gjenåpning av restauranten Prego

Fredag 6. oktober vil Restauranten Prego i Fosnavåg gjenåpne etter sommeren med ny meny og nytt personale fra Italia.

– Prego Restaurante har fremdeles samme eiere, og etter kort tids pause med stengt restaurant har vi brukt tiden på å finne nytt personale og videre utvikling av restauranten, sier Ståle Berge, medeier av Prego Restaurante.

Kokk og barsjef fra Italia

Denne uken kommer Consuleo Scaglia og Carmelo Soliberto til Fosnavåg, klare til å ta over driften av restauranten.

– Begge har siste tiden arbeidet på et Spa Resort i Sør Italia. Consuelo, opprinnelig fra Torino, reiser fra stillingen som kjøkkensjef og Carmelo, fra Bari sør i Italia, arbeidet på hotellet som barsjef, forteller Ståle.

Carmelo Soliberto

Carmelo Soliberto

Consuelo Scaglia

Consuelo Scaglia

Ny italienskinspirert meny er snart på plass.

– Jeg har fått vite at kokken vil forandre litt på menyen hver uke, alt etter råvarene hun får tak i. I tillegg innfører vi dagens rett, som vil være et rimelig alternativ for gjestene. På kveldstid etter kjøkkenet stenger vil det også være mulig å få enkel servering med for eksempel gode italienske skinker, sier Ståle.

Både lunsj og middag

Restauranten vil ha åpent daglig fra lunsjtider, og eierne håper mange vil ta turen innom til både lunsj og middag ved nyåpningen fredag 6. oktober.

– Vi vil fremdeles ha et sterkt fokus på kvalitetsvin fra Italia, og i november blir det norgeslansering på tre nye viner fra egen vingård i Italia, forteller Ståle.

Frem til åpningen neste fredag blir det ommøblert i restauranten. Nytt i lokalet er en stor TV-skjerm der planen blant annet er å vise italiensk og engelsk fotball på kveldstid.

– Vi vil spille musikk og skape god stemning utover kvelden, også etter kjøkkenet er stengt. Vi har stort utvalg av f.eks vin på glass og ulike ølsorter, så vi håper å kunne bli en møteplass for de som vil være sosiale etter middagen er over, forteller Ståle.

– Fremdeles vil det være mulig å arrangere lukka lag, og vi er klar til julebordsesongen. Det er bare å ta kontakt for mer informasjon og bestilling, avslutter Ståle som ser frem til å ønske gjester velkommen tilbake til Prego Restaurante.

By | 2018-02-08T07:09:50+00:00 October 3rd, 2017|Fosnavåg, Prego Restaurante og Vinbar, Restaurant, Spisesteder, søre sunnmøre|0 Comments