Foredrag med ekspert i butikkutvikling

Få fart på butikken! Butikkutvikler Gøril Florvaag holder foredrag 5. april i Fosnavåg. En unik mulighet til å få råd og tips om hvordan skape handlelyst og hvordan utnytte butikken din som salgsverktøy.

I forbindelse med Bedriftsmessen vår i Fosnavåg 5. april, kommer butikkutvikler Gøril Florvaag for å holde foredrag på Thon Hotel Fosnavåg.

tid: kl 14.00
sted: Thon Hotel Fosnavåg, Redarrommet

Pris per person: 100 kr
Gratis for utstillere på Bedriftsmessen
Påmelding: lene@nettverksunnmore.no

Handlelyst
Hvordan kan den enkelte butikk skape handlelyst for sine kunder? Butikkfaget er mer enn et smil bak kassen.

Det viser seg stadig vekk at butikker overser kundens perspektiv på kjøpsopplevelsen.

Ryddighet, rutiner og evnen til å se butikken fra kundens ståsted kan læres. I dette foredraget blir deltagerne bevisstgjort og får enkle og konkrete verktøy for å øve opp sitt eget kritiske blikk til egen butikkvirksomhet.

Butikkløftet
Hva skal til for at kunden skal handle lokalt? Butikkyrket er spennende, lærerikt, mangfoldig, utfordrende og krevende. Yrkesstolthet er at av stikkordene for dette foredraget. Her lærer deltagerne seg å se på sin egen verdiskaping og eget bidrag til lokalsamfunnet. Butikkenes betydning for et levende sentrum står i fokus.

Butikkuttrykk
Butikken som salgsverktøy. Hva formidler du med måten butikken din ser ut?

Lær de gode tipsene for å lage en bedre butikk. Varetrykk, soner, utstilling og planlegging er temaer i dette foredraget.

I dette foredraget lærer du deg tipsene for hvordan skape en innbydende butikk og gode salgsutstillinger og vinduseksponeringer.

Butikkdrift
Rutiner, drift og orden – viktige suksesskriterier som sikrer deg en innbydende butikk og en forutsigbar arbeidssituasjon. Dette foredraget baserer seg blant annet på strategiboka #bedrebutikk. Målsetting og strategier for fornuftig bruk av arbeidsuka er bare noe av det som står på agendaen i dette foredraget.

Få fart på butikken
Endringsvilje – og hvorfor det å drive butikk handler om å se nye muligheter. Globaliseringen endrer folks handlevaner og det å henge med på det butikkfaglige er mye viktigere enn produktene du selger i butikk. Gjennom konkrete eksempler og historier formidles på en lettfattelig måte hvordan deltagerne kan lære seg å tenke mer kreativt og ta små skritt for å skape stor endring.

Om Gøril Florvaag
Gøril H. Florvaag jobber som butikkutvikler og står bak Butikkutvikler.no. Hun veileder ansatte og ledere i detaljhandelen både individuelt og via kurs og foredrag. Gøril hjelper butikker med å øke lønnsomheten og forbedre driften.

Hun har lang og bred erfaring innen butikkfaget, og har drevet både egen og andres butikker, både i og utenfor kjede.

Hun har et hjerte for selvstendige butikker og holder foredrag og workshops for sentrumsforeninger og kjøpesentre. Hun har også gitt ut boka #bedrebutikk som er en 12-måneders strategi- og arbeidsbok for butikker. Florvaag står bak det regionale nettverket for kvinnelige grúndere, Driftige damer, i Rogaland og har ledet dette de siste fem årene. Hun har studert lokal samfunnsutvikling og nyskaping ved HLB. Gøril er en jordnær foredragsholder med stor praktisk forståelse for de mange aspektene av butikkdrift.

By | 2018-03-14T12:48:18+00:00 March 13th, 2018|Bedriftsmesse, Butikk, Fosnavåg, Handel|0 Comments