EM-kvalifiseringskamp i Molde og Ulsteinvik

/EM-kvalifiseringskamp i Molde og Ulsteinvik

EM-kvalifiseringskamp i Molde og Ulsteinvik

Fotballjentenes avsluttende EM-kvalifiseringskamper mot Kazakhstan og Israel skal spilles i Møre og Romsdal, skriver fotball.no.

I september neste år skal Norge spille sine to siste kamper i EM-kvalifiseringen. Det er nå bestemt at kampen mot Kazakhstan skal spilles på Aker Stadion i Molde 15.september, mens den siste mot Israel spilles i Ulsteinvik fire dager senere.

– Hele uken og kampen mot Wales i Ålesund ga mersmak. Det var en enorm interesse blant barn, ungdom og voksne. Det var rett og slett kjempegøy.

Jentefotballen i Møre og Romsdal står veldig sterkt og er i rivende utvikling.

Vi gleder oss til å besøke Molde og Ulsteinvik. Vi opplever at det er to steder som vil gjøre alt for å skape fotballfester for både innbyggerne og landslaget. Det er også to stadioner som ligger idyllisk til med fantastisk utsikt, sier landslagssjef Roger Finjord.

Entusiasmen er like stor i de to fotballkretsene og klubbene.

– Det er en stor glede å ta imot landslaget til EM-kvalifiseringskamp på Aker stadion! Vi gleder oss til å skape engasjement rundt kampen, og vi skal gjøre det vi kan for å fylle tribunene, sier daglig leder i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets, Erik Hals.

– At vi får være vertskap for dette er selvfølgelig veldig positivt for og noe vi gleder oss stort til. Vi er klare for å skape et bra arrangement og bidra til at det blir en fin oppslutning. Vi ønsker å få med klubber og kommunene rundt oss på dette, og sørge for at det blir en flott ramme. Det har jentene fortjent. Dette vil skape oppmerksomhet for hele regionen. Det at vi kan være en arena for en A-landskamp setter vi stor pris på. Vi ønsker å markere oss så bra at vi får mulighet til dette senere også sier daglig leder i Molde FK, Øystein Neerland.

– Vi tar det som en stor tillitserklæring at vi nå får tildelt en ny landskamp for kvinner i 2016, og det er flott at denne kampen legges til Nye Høddvoll. Vi kan love at både klubb og krets skal gjøre alt vi kan for at A-landslaget skal få en god mottakelse i Ulsteinvik, sier daglig leder i Sunnmøre Fotballkrets, Bjørn Oskar Haukeberg.

– Hødd Fotball er både stolt og glad over å ha fått tildelt det ærefulle oppdraget med å være vertskap for det norske kvinnelandslaget. Alt ligger til rette for at vi skal kunne fylle Nye Høddvoll med et entusiastisk publikum, som gir både spillere, trenere og dommerene den ramma som en slik kamp fortjener, sier daglig leder i IL Hødd Fotball, André Nevstad.

Kilde: www.fotball.no

By | 2015-12-03T14:21:14+00:00 December 3rd, 2015|fotball, Ulsteinvik|0 Comments