Loading...
Thon Hotel Fosnavåg 2018-05-25T10:45:46+00:00

Project Description

ANNONSE

Thon Hotel Fosnavåg er et nytt og moderne konferansehotell, som åpnet i slutten av september 2014. Hotellet har 115 rom, og ligger på kaia i Fosnavåg. Hotellet har også egen restaurant med ca. 220 sitteplasser, flott utsikt mot havet og uteservering i sommerhalvåret.

SLIK BOR DU
På Thon Hotel Fosnavåg finner du 115 moderne og komfortable rom med et maritimt preg som gjenspeiler hotellets omgivelser. Omtrent halvparten av rommene har flott utsikt mot havet, mens de øvrige rommene vender mot byen. Som gjest hos oss skal du oppleve å få “det lille ekstra”, og du kan forvente god og personlig service i en hyggelig atmosfære.
Se bilder og beskrivelse av rommene våre

MAT OG DRIKKE PÅ HOTELLET
Thon Hotel Fosnavåg er et Thon Conference-hotell, som blant annet betyr at vi fokuserer på gode matopplevelser. Vår restaurant har fokus på lokale råvarer, og serverer à la carte hver kveld. Vi byr også på en omfattende frokostbuffet hver dag, hvor du blant annet finner nystekte omeletter, ferskpresset juice, smoothies, hjemmelaget pålegg og mange sorter godt brød. Hotellet har også en lobbybar.
Se nærmere på vårt mattilbud

KURS OG KONFERANSE
På Thon Hotel Fosnavåg har du meget gode muligheter for å arrangere kurs, møter, konferanser, selskap og andre arrangementer for både små og store grupper. Vi har kapasitet for opptil ca. 450 personer i vårt største lokale i kinooppsett. På hotellet finner du også en skipssimulator for opplæring av ansatte på ulike skip tilknyttet offshore og supplynæringen.
Se mer informasjon og bilder av konferanserommene

AKTIVITETER
I tilknytning til hotellet finner du både konsertsal og Fosnavågs nye kino. Hotellet er også et flott utgangspunkt for naturopplevelser som fuglekikking ved fjellet Runde, havfiske og dykking.

TRENING
Som gjest hos oss, trener du gratis på treningssenteret Aktiv Trening, ca. 3 km fra hotellet. Senteret holder åpent hver dag fra 05.00 – 22.00.

KONTAKTINFORMASJON:
Gerhard Voldnes’ veg 7, 6090 Fosnavåg
Telefon: +47 70 08 10 00
E-post: fosnavag@thonhotels.no
Gå til hotellets nettside