Loading...
Cleanfurn AS 2018-05-25T10:44:56+00:00

Project Description

ANNONSE

CLEAN FURNITURE SWAT TEAM

CleanFurn rengjør og vedlikeholder møbler om bord i båter, på hoteller og i kontorbygg – uten å forstyrre driften. Båtene behandles når de går i dokk eller ved kai mellom ankomst og ny avreise. Hoteller og kontorbygninger kan tas om natten, i ferier eller i løpet av en helg.

Alle oppdrag leveres med dokumentasjon: Bilder før/etter, hvilke metoder som er brukt og en vedlikeholdsplan som renholdspersonalet kan bruke i det daglige arbeidet.

Dette er det eneste CleanFurn gjør.
Nettopp det gjør oss til spesialister.

CleanFurn er en prosjektorganisasjon bestående av erfarne selvstendige møbeltapetserere og renholdere som mønstrer på hvert enkelt prosjekt.

Vi tar på oss oppdrag over hele Norge og Europa. Effektiviteten og kvaliteten gjør det lønnsomt å bruke oss, uansett hvor det er.

Kort oppsummert: “Vi forlenger levetiden på møbler i offentlige miljøer”

Forebyggende behandling med impregnering kan være helt avgjørende for hvor godt vedlikehold renholdspersonale kan utføre i det daglige. Rengjøring og flekkfjerning blir betydelig enklere på en hud som har fått en slik beskyttende behandling.
Les mer
Bruk av standard rensemaskiner kan fungere utmerket men for de stoffene som tåler høyere temperatur kan vi også anbefale bruk av steam – begge deler i kombinasjon med et effektivt rensemiddel/flekkfjerner. Behandlingen kan/bør avsluttes med at tekstilet overflatebehandles med impregnering.
Les mer
Vi renser, fjerner flekker og overflatebehandler de fleste stein og treoverflater.
Les mer
Vi lager en enkel og oversiktlig tilstandsrapport på deres møbler. Den kan brukes som et nyttig verktøy for planlegging av vedlikeholdsrutiner, reparasjoner og evnt utbytting av møbler. Når vi utfører servicearbeid for våre kunder følger en slik rapport sammen med faktura på utført arbeid. Dette er viktig dokumentasjon både for oss og for våre oppdragsgivere. Bilder, før, underveis i arbeidet og av det endelige resultatet gjør det enda lettere å få et helhetlig inntrykk av tilstanden og viktigheten av et korrekt og regelmessig vedlikehold. Vi tar også på oss å utarbeide slike rapporter også for kunder som vi ikke har praktisk arbeid for.

Kontakt oss for tilbud:
post@cleanfurn.no

Våre dyktige møbeltapetserere har alle sammen lang erfaring i faget og har både gode ideér og evnen til å gjennomføre prosjektene i praksis.
Les mer
Våre kunnskaper om møbler på alle nivå fra produksjon, til materialbruk, plassering, slitasje osv gir oss et godt grunnlag for å tilby rådgivning i denne viktige prosessen. Kurs om materialkunnskap og vedlikehold av møbler er også et tilbud som kan være vel verdt investeringen. Riktig vedlikehold er viktig for å bevare kvaliteten på møblene så lenge som mulig.

Ta kontakt for mer informasjon og tilbud:
post@cleanfurn.no

KONTAKTINFORMASJON:

Telefon: +47 4000 8446
Telefax: +47 9477 5872
E-post: post@cleanfurn.no

www.cleanfurn.no