Loading...
Atea 2018-02-08T07:09:58+00:00

Project Description

Vi bygger Norge med IT.

Vi lever i et av verdens rikeste land, og kan lene oss tilbake og være tilfredse. Men i Atea vil vi mer.

Om oss

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

Vi ønsker blant annet å bidra til mer effektiv læring i skolen. Vi vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge vår felles velferd. Vi vil gjøre industrien mer konkurransedyktig og gi entreprenører muligheten til å realisere sine drømmer.

Sammen med kundene våre i hele landet bygger Atea Norge med IT. Hos oss får du et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Vi hjelper deg med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse er Atea med og legger grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge. Vi har kontorer spredt over hele Norge, og hjelper deg der du er.

Atea-konsernet

Atea finnes i syv land i Norden og Baltikum, har ca. 6 800 medarbeidere, er markedsleder i Norden og Baltikum og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. Konsernet hadde en omsetning på drøye 31,2 mrd. NOK i 2016 og er notert på Oslo Børs.
Mer informasjon på www.atea.com

Atea Norge

I Norge er vi ca 1 650 medarbeidere på et tyvetalls steder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.
Her finner du ditt nærmeste Atea-kontor

KONTAKTINFORMASJON:

Besøksadresse: Svingen 6, 6092 Fosnavåg

Postadresse: Postboks 279, 6099 Fosnavåg

Tlf. 70081680 / 22095000

www.atea.no